obiadek

tak, lubimy końcówkę spaghetti, lubimy zostawiać sobie na koniec mięsko, najbardziej słone i najbardziej treściwe, z resztą tak jest z każdą potrawą mięsną, kotlecik schabowy, zasmażka, pyzy z mięsem, skwareczki na koniec, wylizać talerzyk z tłuszczyku, golonka to co innego, to inny rodzaj atrakcji, na deser coś ostrego, coś co uspokoi buzię, aż do następnego razu

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s